lönneberga mat o hantverk


Maja vann ett barnkalas i simhallen!

För att fira att "Emil i Lönneberga" fyller 50 år arrangerade Lönneberga Hembygdsgille tillsammans med Hultsfred kommun en tävling för barn. Alla som deltog fick en fruktpåse och en deltagare fick dessutom ett barnkalas i simhallen för sex personer.** Läs mer nedan.


Tävlingsinformation: De barn som var utklädda till "Emil i Lönneberga" eller hans syster "Ida" fick varsin fruktpåse* när de anmälde sig vid lotteriet/marknadskontoret på Lönneberga hembygdsgård lördagen den 21 september. OBS! Tävlingen är avslutad!
Ett barnkalas i Hagadal simhall innebär följande: Hoppa från sviktarna eller åk i vattenrutschbanan. För barn upp till 7 år finns barnlandskapet Trollgölen. Efter badet serveras korv med bröd, saft i tillbringare, glasstårta samt godispåse eller hamburgare med bröd, saft i tillbringare samt godispåse. Utlottningen av barnkalasvinnaren skedde på scenen kl. 14.45 lördag 21/9 2013 och den dragna deltagaren behövde vara närvarande vid dragningen. Vinnaren av barnkalaset blev Maja Burström från Lönneberga. Stort grattis till Maja!

* Vi reserverar oss för att fruktpåsarna kan ta slut.
** Om vinnaren vill ha ett större barnkalas än för sex personer så bekostas det från och med den sjunde personen av vinnaren själv. Priset gäller endast för totalt sex barn på barnkalaset i simhallen. Tävlingen sker i samarbete med Hultsfred kommun.

lönneberga mat o hantverk

kontakt@lonnebergamatochhantverk.se